Huwelijksfeest

Op je trouwfeest gaan we nét iets verder, want die dag moet alles perfect zijn. En we moeten eerlijk zijn: trouwfeesten zijn onze favorieten. We leggen dan ook graag ons hart en ziel in je feest: verfijnd, creatief en persoonlijk. Want die avond draait alles rond jullie.  

Jullie kiezen zelf hoe jullie het feest willen: gerechtjes die passen bij het thema van jullie feest? Of vertrouwen jullie liever op een voorstel van de chef? Wij koken steeds met veel passie; creativiteit en respect voor de authentieke keuken: dat zie, ruik en proef je!

Jullie gasten kunnen aanschuiven aan een buffet of aan tafel voor foodsharing. Maar wij komen ook graag tot bij hen: grote en kleine recepties en walking dinners: zij zullen altijd warm onthaald worden: een professionele maar uiterst vriendelijke en persoonlijke bediening is één van de pijlers van onze catering.

Kijk gerust eens rond op onze website naar ons aanbod  en contacteer ons als u vragen heeft: elke trouwdag is uniek en persoonlijk: wij werken steeds uw feest uit met u en voor u: walking dinner of buffetten, groot of klein, bij u thuis of in een zaal, binnen of in de tuin, ...  wij gaan met plezier de uitdaging aan. 

 

Heeft u al een zaal? Dan leren we die graag kennen. 

Bent u nog op zoek? Wij werken met veel plezier samen met deze zalen.

" Een aanrader!! Persoonlijke aanpak, super lekker (en véél) eten, toffe presentatie en een geweldig team! De gasten op ons trouwfeest waren heel positief over de catering en daar kunnen wij alleen maar bij aansluiten. @Iris en co, nog eens een hele dikke danku!" 

"We hebben een fijne trouwdag (mede dankzij jullie) gehad!"

“Hartelijk dank voor het eten maar ook voor de goede zorgen en onze gasten zo vriendelijk te begeleiden bij het eten aan jullie alledrie. Als we nog eens trouwen.... weten we jullie te vinden :-)!”

"Suuuuper lekkere gerechten en een top crew die met je meedenkt en die je nauwelijks moet aansturen op de dag zelf. Alleen maar lovende reacties gekregen en ook zelf alleen maar goede herinneringen overgehouden aan ons huwelijk een jaar geleden. Ik beveel hen met veel overtuiging aan!!"

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.